border
spacer spacer    KONTAKTI
kontrola prehodov IDentiks d.o.o.
spacer
   
box Domov
spacer
box Značilnosti
spacer
box Video, predstavitve v živo
spacer
box Prenosi
spacer
box Pogosta vprašanja
spacer
box Podpora
spacer
box Cenik
spacer
box Reference
spacer
 
iGuard LM520 - Kontrola Prehodov in Registracija delovnega časa

iGuard LM520 je  enostavna in inovativna naprava za identifikacijo uslužbencev. iGuard je namenjen vsem podjetjem, ki potrebujejo sisteme za kontrolo prehodov in registracijo delovnega časa.

iGuard LM520 podpira  biometrično overovitev preko prstnega odtisa in brezkontaktne pametne kartice. Uporaba brezkontaktnih pametnih kartic pospeši postopek overovitve. Identifikacija s prstnim odtisom pa nam zagotovi varen in enostaven dostop.

iGuard LM520 ima vgrajeno mrežno kartico, ki omogoča direktno povezavo v mreže TCP/IP (LAN, VPN, Internet). Vsa potrebna programska oprema je vključena v napravo, zato ni potreben noben namenski računalnik. Za vzdrževanje naprave  ne potrebujete tehničnega osebja.

iGuard LM520 sedaj omogoča tudi pošiljanje podatkov preko omrežja GPRS, saj potrebuje samo nekaj sekund, da pošlje podatke registracije delovnega časa oddaljenemu stežniku. Sedaj ta nov model omogoča nove uporabe, ki prej niso bile možne, kot v mobilnih lokacijah, v uradih, ki nimajo internet povezave ali mreže LAN. 

iGuard LM520 je naprava, ki lahko namestite na hiter in enostaven način. Upravljanje je možno preko internet brskalnikov in podpira vse operativne sisteme (Windows, Linux, Macintosh, ...).

Tudi cena vas bo prijetno presenetila!

Registracija delovnega časa
* povečaj sliko

 
 
box Značilnosti box Video, predstavitve v živo download  iGuard Brochure spacer
     
    naslednja stran >>
     
spacer
spacer
spacer©IDentiks d.o.o. - tel.: 0590 / 90 550 - info@identiks.si
Valid HTML 4.01!   Valid CSS!
spacer
border