border
spacer spacer    KONTAKTI
kontrola prehodov IDentiks d.o.o.
spacer
   
box Domov
spacer
box Značilnosti
spacer
box Video, predstavitve v živo
spacer
box Prenosi
spacer
box Pogosta vprašanja
spacer
box Podpora
spacer
box Cenik
spacer
box Reference
spacer
 
Značilnosti delovanja

Več načinov verifikacije
Z iGuard-om se lahko uporabniki overovijo na tri različne načine: s preverjanjem prstnega odtisa, preko odčitanja brezkontaktne kartice (Smart Card) in z uporabniškim geslom. Za večjo varnost pa je lahko tudi kombinacija smart card - prstni odtis. iGuard je torej fleksibilen sistem, ki se odlično prilagaja vsakemu nivoju varnosti, ki ga vaše podjetje potrebuje.

kontrola pristopaKontrola pristopa in registracija delovnega časa
iGuard analizira in primerja prstni odtis uporabnika s tistim, ki je shranjen v napravi ali na pametni kartici. Ko podatka sovpadata je uporabnik verificiran, naprava pa dovoli dostop in shrani podatke o uri in datumu pristopa. Z namensko tipko je možno nakazati, če gre za prihod ali odhod z dela. Z uporabo prstnega odtisa za registracijo delovnega časa odpravimo problem "prijateljskih" žigosanj, ki bi jih lahko opravili drugi uslužbenci.

varnostni sistemRazlične pravice pristopa
iGuard poenostavlja načrtovanje varnosti ter upravljanja človeških virov, saj omogoča dodelitev različnih pravic pristopa uporabnikom. Pravice lahko kadarkoli spremenimo ali odvzamemo.

Dostop do informacij in poročil
Podatkovni strežnik, vgrajen v iGuard, omogoča enostavno pridobitev informacij o pristopu uslužbencev, bistveno zmanjša čas obračuna prisotnosti, opravljenih delovnih ur ter nadur. Razlikuje se od konkurenčnih sistemov, ker so informacije dostopne v realnem času ter jih lahko izvozimo z brskalnikom v datoteki formata ASCII ali drugih formatih, ki so kompatibilni z opremo Microsoft Office. Z orodjem iServer2, ki je brezplačno na razpolago na strani Prenosi, je mogoče shraniti v spomin dnevnik dostopov, ki ga lahko v realnem času prenesemo v bazo podatkov ODBC, ter tako dobimo popoln nadzor nad napravami, ki so nameščene na glavnem sedežu in na podružnicah podjetja.

     
<< prejšnja stran   naslednja stran >>
spacer
spacer
spacer© IDentiks d.o.o. - tel.: 0590 / 90 550 - info@identiks.si
Valid HTML 4.01!   Valid CSS!
spacer
border