border
spacer spacer    Crono | iŠola | iGYM | KONTAKTI
kontrola prehodov IDentiks d.o.o.
spacer
   
box Domov
spacer
box Značilnosti
spacer
box Video, predstavitve v živo
spacer
box Prenosi
spacer
box Pogosta vprašanja
spacer
box Podpora
spacer
box Cenik
spacer
box Reference
spacer
 
Značilnosti delovanja


Ekonomičnost
iGuard ima vgrajeno vso strojno in programsko opremo, ki je potrebna za delovanje; razlikuje se od konkurenčnih naprav, saj se poveže na LAN podjetja preko navadnih omrežnih kablov, tako da ne potrebuje namenskih računalnikov. iGuard je najkompaktnejši biometrični sistem na tržišču in njegova namestitev je izredno enostavna.

varnostni sistemPreprosta uporaba
Konkurenčni varnostni sistemi uporabljajo lastne protokole, kable in programsko opremo. iGuard je edini proizvod, ki komunicira preko protokola TCP/IP, ki ga uporablja Internet. V napravo vgrajen spletni strežnik dovoljuje neposreden in hkraten dostop do raznih iGuard enot preko vseh računalnikov, ki so povezani v LAN podjetja ali na Internet, ne glede na uporabljen operativni sistem. Dostop do podatkov je možen preko Internet brskalnika (IExplorer, Firefox), dodatna programska oprema je nepotrebna, kar omogoča nadzor pristopov, registracijo delovnega časa, spreminjanje ali odvzem privilegijev od koderkoli in kadarkoli. Za nadgradnjo varnosti je na razpolago dodaten sistem kriptiranja podatkov SSL.

Kapacitivni senzor
iGuard uporablja napredni senzor na silicijevi bazi namesto običajnih čitalcev prstnih odtisov. Senzor je zelo zmogljiv v prepoznavanju in je narejen iz prvovrstnih materialov, ki dolgo zagotavljajo točnost in zanesljivost; razlikuje se od optične tehnologije, saj jamči visoko varnost in onemogoča lažne verifikacije.

brezkontaktna karticaBrezkontaktne kartice
Uporabnike lahko overovimo tudi z odčitavo pametne kartice, kar je uporaben sistem, ki omogoča pospešene postopke v prometnih konicah (začetek in konec delovne izmene), ter ko je potrebna verifikacija s prstnim odtisom. iGuard lahko odčita pametne kartice Philips Mifare, t.j. kartice zadnje generacije, ki se je ne da klonirati. Te omogočajo odčitavo podatkov brez fizičnega kontakta z napravo, kar zmanjša obrabo materialov.

Prilagoditev sistema
Poleg že vključene programske opreme ali tiste na razpolago, je mogoče povezati iGuard na obstoječe aplikacije ali ustvariti nove. V sekciji Prenosi so brezplačno na razpolago API (Application Programming Interface) vmesniki za iGuard, če uporabljamo razvojna okolja Windows. Tistim, ki raje razvijajo aplikacije z drugimi operacijskimi sistemi lahko brezplačno nudimo URL ukaze. Ti so zelo mnogostranski in njihova uporaba je zelo enostavna.

     
<< prejšnja stran   naslednja stran >>
spacer
spacer
spacer© IDentiks d.o.o. - tel.: 0590 / 90 550 - info@identiks.si
Valid HTML 4.01!   Valid CSS!
spacer
border